Codeïne

Codeïne is een opioïde medicijn dat 24 uur per dag wordt gebruikt bij de behandeling van milde tot matig ernstige pijn. Aangezien het tot de groep van langwerkende opioïden behoort, kan het verslavend blijken te zijn en het misbruik ervan kan leiden tot verslaving en overdosisproblemen op recept, dus u moet alle relevante feiten lezen voordat u Codeïne online koopt en het in de behandeling van uw pijnklachten.

Details van het recept

Mensen met ernstige ademhalingsproblemen zoals astma, COPD, bronchitis; lever- en nierziekte; kanaal in de maag of darmen; problemen met plassen; galblaas- of pancreasaandoening; abnormale kromming van de wervelkolom die de ademhaling beïnvloedt; hoofdletsel, hersentumoren, bloeddrukproblemen, hyperventilatie, spijsverteringsstoornissen van de bijnieren, vergrote prostaatklier, geestesziekte, depressie, zelfmoordneigingen en drugs- of alcoholverslaving worden niet geschikt geacht voor het gebruik van dit geneesmiddel.

Als u MAO-remmers, sedativa, kalmerende middelen of kruidenproducten gebruikt voor de behandeling van de ziekte van Parkinson, geestesziekte, preventie van misselijkheid of braken; u mag niet doorgaan met het gebruik van dit medicijn.

Dit medicijn wordt niet als goed beschouwd voor gebruik bij zwangere vrouwen, moeders die borstvoeding geven en kinderen onder de 18 jaar. Deel uw medicatie nooit met iemand anders die het zou kunnen gebruiken voor drugsmisbruik.

Bijwerkingen en voorzorgsmaatregelen

De gebruikelijke bijwerkingen die kunnen toenemen wanneer u Codeïne 30 mg online koopt en het als pijnstiller gebruikt, zijn duizeligheid of slaperigheid, misselijkheid, braken, maagklachten, constipatie, zweten en lichte jeuk.

Ernstige bijwerkingen die onmiddellijke medische aandacht kunnen vereisen wanneer ze optreden zijn: trage hartslag of lage polsslag, luidruchtige of oppervlakkige ademhaling, vermoeidheid, problemen met plassen, toevallen, epilepsie; een ontwikkeling van het serotoninesyndroom die kan worden gediagnosticeerd door symptomen zoals verwardheid, opwinding, hallucinaties, ongewone gedachten of gedrag, zweten, koorts, spierstijfheid en spiersamentrekkingen. Lage cortisolspiegels kunnen misselijkheid, braken, verlies van eetlust, duizeligheid, vermoeidheid of zwakte veroorzaken die kunnen verergeren.

Bewaar dit geneesmiddel buiten het bereik van kinderen, huisdieren en potentiële drugsgebruikers die het willens en wetens of per ongeluk gebruiken en die de ergste bijwerkingen kunnen krijgen, waaronder hartaanvallen en overlijden door het vertragen of stoppen van de ademhaling.

Wat zijn de bijwerkingen van Codeïne?

Als pijnstiller kan Codeïne duizeligheid, slaperigheid, constipatie, misselijkheid, braken en maagpijn veroorzaken; die allemaal kunnen worden beheerd en gecontroleerd door de aanbevolen dosering, gebruik en managementrichtlijnen te volgen.

Andere minder vaak voorkomende bijwerkingen kunnen zijn, maar zijn niet beperkt tot:

  • Ongemakkelijke of moeilijke ademhaling.
  • Extreme veranderingen in stemmingen of gevoelens (geluk, verdriet, angst).
  • Jeuk of andere tekenen van een allergische reactie (netelroos, zwelling).

Wat is de aanbevolen dosering van Codeïne?

De aanbevolen dosering varieert van 15 tot 60 mg, oraal ingenomen en indien nodig elke vier tot zes uur of drie tot vier keer per dag herhaald. De specifieke dosering is afhankelijk van het gebruik en de gebruiker.

Voor pijnverlichting:

  • Volwassenen (18 jaar en ouder): 30-60 mg om de 4 uur.

Bij diarree:

  • Volwassenen (18 jaar en ouder): 15-60 mg, 3 tot 4 keer per dag (tabletten kunnen worden gesplitst om een ​​dosis van 15 mg te bereiken).

Voor hoest:

  • Volwassenen (18 jaar en ouder): 15-30 mg, 3 tot 4 keer per dag.

Voor alle toepassingen:

  • Dosering is gebaseerd op kortdurend gebruik van Codeïne 30 mg of 60 mg tabletten tot 3 dagen en een maximale dagelijkse dosering van 240 mg, tenzij anders geadviseerd.
  • De dosering voor ouderen (ouder dan 65 jaar) kan gelijk zijn aan de aanbevolen doseringen voor volwassenen. Dit moet echter worden verminderd als de gebruiker aandoeningen heeft die verband houden met een verzwakte of beschadigde lever of nieren.

Doseringsinformatie

Als u Codeïne zonder recept online koopt, zorg er dan voor dat u de bijsluiter bij de verpakking krijgt. Lees en volg het nauwgezet voor een gezond herstel met minder bijwerkingen.

Aangezien dit een pijnstiller is, is het zeer onwaarschijnlijk dat u een dosis overslaat, maar als dit gebeurt, moet u wachten tot het volgende geplande tijdstip. Neem geen extra medicatie om een ​​gemiste dosis te verdoezelen.

Kan ik Codeïne online kopen?

U kunt Codeïne in Nederland en Europa zonder recept online kopen bij ons – een geregistreerde apotheek die een scala aan door de FDA goedgekeurde medicijnen en behandelingen biedt. Tabletten zijn beschikbaar als gelicentieerde generieke merken die passen bij uw individuele medische spaarbudget en plan.

Het online bestelproces is vereenvoudigd, zodat u, de patiënt, gemakkelijk een bestelling kunt plaatsen vanuit het comfort van uw huis, kantoor of waar u ook bent. Producten worden meestal binnen 24 uur verzonden, zodat ze binnen de kortste doorlooptijd bij je voor de deur of op het gekozen adres aankomen.

Eenmaal geregistreerd op de website, worden de gegevens van de klant veilig opgeslagen en kunnen ze worden gebruikt bij het opnieuw bestellen, wat u tijd bespaart en het bestelproces vergemakkelijkt. Online klanten hebben ook toegang tot een panel van medische experts en klantenservicemedewerkers voor overleg en advies. Deze snelle en handige service is 24/7 beschikbaar.

U kunt Codeïne 30 mg-producten met vertrouwen kopen, wetende dat we producten kopen van toonaangevende fabrikanten die door de FDA goedgekeurde kwaliteitsmedicatie leveren.