Lyrica® (Pregabaline)

Pregabaline behoort tot de klasse van anticonvulsiva. Het werd voor het eerst op de markt gebracht door farmaceutisch bedrijf Pfizer in de VS onder de merknaam Lyrica voor € 300 tot € 400 per maand, maar er zijn nu een aantal generieke versies van Lyrica 75 mg te koop in Nederland en Europa voor een fractie van de prijs.

Gebruik van Pregabaline / Lyrica

Pregabaline 75 mg capsules zijn ook bekend als gabapentinoïde medicijnen. De specifieke rol van deze geneesmiddelen is het verminderen van de hoeveelheid pijnsignalen die worden overgedragen door beschadigde zenuwen in het lichaam, maar het gebruik ervan is niet alleen beperkt tot de behandeling van neuropathische pijnen. Het wordt ook vaak geassocieerd met de behandeling van epilepsie, fibromyalgie en tal van angststoornissen.

Lyrica 75 mg capsules werden voor het eerst gebruikt bij de behandeling van epileptische aanvallen en worden nu gebruikt voor de behandeling van een groot aantal psychische stoornissen en pijnaandoeningen. Het wordt vaak gebruikt voor de behandeling van:

  • Aanvallen geassocieerd met epilepsie.
  • Neuropathische pijn – pijn veroorzaakt door een verwonding of een ziekte die het somatosensorische zenuwstelsel (SNS) aantast.
  • Fibromyalgie – dit is een reumatische aandoening die spier- of musculoskeletale pijn veroorzaakt.
  • Gegeneraliseerde angststoornissen – gevoelens van angst die buitensporig zijn over aspecten van het leven zoals relaties, werk en financiële problemen.

Hoe Pregabaline 75 mg werkt

Pregabaline 75 mg werkt door zich te binden aan calciumkanalen op zenuwcellen in de hersenen en het ruggenmerg. Dit remt de afgifte van bepaalde neurotransmitters uit deze zenuwcellen, wat leidt tot sterk verminderde gevoelens van pijn of angst. Hoewel Pregabaline u zal helpen uw symptomen effectief onder controle te houden, is het een medicijn dat enkele weken moet worden ingenomen om de volledige medicinale voordelen te ervaren.

Het is belangrijk om Pregabaline 75 mg consistent in te nemen en uw eigen onderzoek te doen voordat u Lyrica online koopt en met uw kuur begint. U kunt online meer informatie over Pregabaline-capsules vinden door te zoeken naar vaak geassocieerde zinnen met dit medicijn, zoals Lyrica-capsules.

Hoe gebruikt u Pregabaline?

Voordat u Pregabaline-capsules online koopt, is het nuttig om meer te weten te komen over het gebruik van dit medicijn. Lyrica 75 mg capsules zijn bedoeld voor orale consumptie en mogen niet worden gespleten of gekauwd. Over het algemeen wordt het verstandig geacht om niet meer dan één capsule Pregabaline 75 mg tweemaal per dag in te nemen, aangezien de maximale aanbevolen dagelijkse dosering 600 mg per dag is. Doseringen kunnen variëren van 75 mg tot 600 mg per dag, afhankelijk van de omstandigheden en de ernst van de individuele behoeften en voorafgaand medisch advies.

Lyrica 75 mg moet dagelijks worden gebruikt om alle voordelen te behalen. Probeer het met regelmatige tussenpozen en elke dag op een vergelijkbaar tijdstip in te nemen, omdat dit u zal helpen de frequentie tussen doseringen te onthouden. Verdubbel de doseringen niet met Pregabaline 75 mg capsules om een ​​vergeten dosis in te halen.

Bijwerkingen van Pregabaline

Voor gebruikers die Lyrica-capsules kopen en hun dosering nemen volgens hun behoeften en vereisten, is bekend dat de bijwerkingen mild zijn en verminderen nadat de patiënt aan de medicatie is gewend. Duizeligheid, slaperigheid en hoofdpijn behoren tot de meest voorkomende bijwerkingen die af en toe kunnen optreden. Zoals met alle medicijnen, is de kans groter dat bijwerkingen optreden als ze worden misbruikt.

Waarschuwingen en voorzorgsmaatregelen voor Pregabaline / Lyrica

Let op de volgende informatie voordat u Pregabaline-capsules koopt of gebruikt. Lyrica 75 mg capsules worden nooit aanbevolen voor gebruik door mensen onder de 18 jaar. Als u ooit allergische reacties op andere medicijnen heeft gehad, nierproblemen heeft gehad of als u zwanger bent of probeert zwanger te worden, dient u een arts te raadplegen voordat u met het gebruik van dit medicijn begint.

Lyrica 75 mg-capsules zijn over het algemeen niet onderhevig aan farmacokinetische interacties en kunnen normaal gesproken vrij veilig worden gemengd met andere geneesmiddelen, maar als u krachtige opioïde pijnstillers of andere geneesmiddelen gebruikt die u slaperig of duizelig maken, is het verstandig om uw arts te raadplegen voordat je aan je cursus begint.

Hoe koop ik Pregabaline capsules in Nederland?

U kunt Lyrica-capsules online kopen die de werkzame stof Pregabaline 75 mg bevatten via onze website. Wanneer u Lyrica online zonder recept in Nederland koopt bij onze online apotheek, bieden wij echte EU-medicatie tegen onverslaanbare prijzen. We hebben ook een 24-uurs klantenserviceteam dat zich toelegt op het beantwoorden van uw vragen en het beantwoorden van al uw zorgen.

Koop Pregabaline vandaag nog online zonder recept op onze vertrouwde website en profiteer van de verdere voordelen die wij bieden, zoals een snelle, discrete levering aan uw deur. De verwachte levertijd is tussen de 2-4 werkdagen in Nederland en rond de 5-7 werkdagen elders in de EU.